2013. február 2., szombat

Méhsüllyedés újratöltve

A méhsüllyedésről szóló cikk óta egyre több információ gyűlt össze, amit érdemes most már posztolni.
Az első és talán legfontosabb információ, hogy nincs egy és oszthatatlan módszer, ami mindenki számára üdvözítő, hisz, akkor nem is lenne a probléma, mert azonnali megoldás volna. Hát ez nincs.
Mindenkinek a saját testéhez, hitéhez, életviteléhez alkalmazkodó módszert érdemes választania. Ezzel még nem mondtam semmi újat. Nézzük inkább mik közül válogathatunk.

A méhsüllyedés kezdeti stádiumában a Kriston Andrea nevével fémjelzett intimtorna jó eredményt hozhat. 3 alkalommal elsajátítható gyakorlatsorok, melyeket a megfogalmazott helyzetünkre szabnak. A feladatsorok kézhezvételét követően napi rendszeres gyakorlással érhető el eredmény. A hüvelyfalat nem simaizom, hanem harántizom tartja, ezért a napi edzéssel kondícióban tartható ez az izomállomány. Az eredmény érdekében valóban napi, rendszeres edzésre van szükség.
 www.intimtorna.hu

Súlyosabb esetben az intimtorna talán a szinten tartást biztosítja, de nem hoz javulást. Ilyenkor a méh már jelentősen előreesett a hüvelyben. Van még egy alternatív megoldás, mely komplex konzervatív terápia néven ismert. Dr Németh Zoltán, a terápia magyarországi szaktekintélye. A Ladypower néven ismert therapy és fit programok három alappillére: lady power hüvelykónusz, szilikon kockapesszárium, elektrostimuláció.
Az eszközök segítségével a terápia ebben az esetben is a megadott rendszeres gyakorlatokkal nyújt eredményt. A témával kapcsolatosan egyszerű és átlátható információk a Doktor Úr honlapján érhetőek el.
www.ladypower.hu

Amennyiben az előző alternatív terápiák nem segítenek, akkor az orvosok által javasolt korrekciós műtétek skálája áll rendelkezésre. Ezekről viszont már az érintett szülész - nőgyógyász orvossal érdemes egyeztetni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése